dimecres, 6 de febrer del 2013

PROPOSTES D'ACTIVITATS PROGRAMA COMPARTIR

Aquestes són les propostes i a sota teniu el fórmulari per apuntar-vos si us interessa, per conèixer com funciona el programa aneu a la pestanya de dalt Programa Compartir.
 
1    1. Camiraires de la Girada. Excursions pels voltants de Vilafranca para totes les edats on es podrà gaudir del contacte amb l'entorn.
2. Biciquedadas. Excursions amb bicicleta pels voltants de Vilafranca per gaudir del contacte amb la natura.
3. Coneix la teva càmera de fotografiar. Tens una càmera a casa que no saps ben bé quines funcions té? Vols treure el màxim partit a la teva càmera digital?Aquest és el teu taller!
4. Informàtica d´ estar per casa. Aprèn com és un ordinador per dins.
5. Coral i solfeig infantil. La coral de la Girada ofereix tant cant com a solfeig pels més petits de la casa.
6. Postres exprés. Pastís de galetes, bescuit de xocolata en 3 minuts de microones, piruletes de xocolata… Cinc minuts en la cuina basten per fer delicioses postres amb els quals sorprendre a tothom.
7. Disfresses amb materials de baix cost. Una bossa de plàstic, cartolina, una ouera… pot ser una estupenda disfressa i res tornarà a ser el que era.
8. Tallers d'estimulació per a nadons. Des d'una audició fins a l'elaboració d'una panera dels tresors, recursos per estimular el desenvolupament dels més petits.
9. Manualitats aplicades. T'agradaria fer-te la teva pròpia samarreta? vols decorar una festa infantil o fer un pastís de llaminadures? En aquest taller pots fer de la teva creativitat un producte de baix cost.
10. Cineforum. Espai dedicat al setè art on es podrà veure i debatre sobre pel·lícules de tots els temps.
11. Un hort al meu balcó. Vols saber com plantar hortalisses en un espai urbà?Que producte és el més indicat per a cada època de l'any? Suma't a la moda dels horts urbans i gaudeix de la teva collita.
12. Coral per a adults. La coral de la Girada us ofereix la possibilitat de participar i gaudir d'una activitat on el cant és el nexe d'unió.
13. Solfeig. Taller de solfeig obert a tothom.

14. Manualitats. Espai per a la creativitat i l'expressió artística.
15. Espai de formació espiritual per a nens.
16. Un ordinador a la meva ma, que fer amb el meu telèfon smartphone?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada