dimecres, 6 de febrer del 2013

APARCAMENTS SOBRE LA LLOSA?


L' ASSOCIACIÓ DE VEÏNS DEL LA GIRADA NO VOL HIPOTECAR EL PROCÈS DE PARTICIPACIÓ DE LA LLOSA DE LA VIA


Davant la noticia apareguda el divendres 25 de gener en El 3 de vuit, en que s'explicava que abans de l'estiu s'ocuparia una part de la llosa per fer una aparcament d'unes 100 places, l'associació de veïns i veïnes de la Girada vol manifestar el seu rebuig a aquest projecte.

Des de l'Associació portem molts anys reivindicant solucions a la pèssima comunicació de vianants entre barris que a més s'ha deteriorat en el temps.  La resposta dels equips de govern sempre ha estat que no es podia fer res millor donat que no s'havia recepcionat l'obra a causa  el conflicte existent amb ADIF.

Amb sorpresa i desconeixement de si ja s'ha recepcionat la totalitat de l'obra, veiem que la primera actuació, no és millorar la comunicació dels  vials  que utilitzen els  vianants entre barris sinó que és fer un aparcament no dissuasori complementari als del centre de la Vila.

 L' Associació, que malgrat que sempre ha reivindicat la participació i la mediació entre l'Ajuntament i veïns  no ha estat consultada, proposa canviar la ubicació  ja que  entre la llosa i l'avinguda Europa existeixen tres espais  que en l'actualitat, malgrat les males condicions, s'estan utilitzant per aquest fi. Amb aquesta proposta no s'hipotecaria la realització de les propostes sorgides del  procés de participació realitzat en el seu dia i en el que varem participar milers de Vilafranquins i on va quedar definits els usos i destins que es donaria a la nova zona sorgida del cobriment de la via i a on en cap cas hi figurava un aparcament.

Demanem als grups del nou govern i de la oposició un posicionament i una defensa clara de la tantes vegades proclamada PARTICIPACIÓ CIUTADANA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada