divendres, 7 de setembre del 2012

En unes 3 horetes inici festes de la Girada

A les 11 de la nit d'avui divendres tindrà lloc el primer acte de les festes de la Girada, un concert de Rumba a la Rambla.

Des de l'associació esperem que molta gent del barri, Vilafranca i rodalies us animeu a venir a ballar una estona, aprofitant que aquest cap de setmana sembla que ens torna una miqueta d'estiu.

Doncs això avui comencem amb Pulso Rumbero i demà a les 6 de la tarda tindrem el tradicional festival infantil amb música (Set de Só) amb COCA I XOCOLATA PER TOTS ELS NENS I NENES (i...si sobra, però només si en sobra, també pels grans).

Al vespre a partir de les 9 tindrà lloc el recuperat sopar de veïns i veïnes, a que ja amb confirmat la seva assistència al voltant de 150 veïns i veïnes.

I...diumenge entre les 9:30 i les 10 us hi esperem a la Rambla de la Girada 15, per iniciar la bicicletada popular, que primer cop es fa en el marc de les festes de la Girada. Recorrerem els carrers del barri i camins i farem una ruta fàcil per camins entre vinyes.

En acabar la bicicletada podrem gaudir d'un vermut popular i bona música de jazz, i...a la tarda habaneres i rom cremat..

Bé, tots els detalls al programa que podeu consultar a la pestanya de dalt.

Us hi esperem...!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada